A înnebunit tot globul cu această prăjitură din doar 3 ingrediente! Cum faci prăjitura japoneză

Timp de preparare: 15 min

Timp de gătire: 45 min

Loading...

Gata în: 60

INGREDIENTE:

– 3 ouă

– 120 g ciocolată albă

– 120 g crema de brânză nesărată

MOD DE PREPARARE:

Cheesecake japonez din numai 3 ingrediente: deşertuşor, rapid şi extrem de gustos, care a devenit tot maipopular în ultima vreme. Încearcă-l şi vei vedea de ce!

Separaţi albuşurile de gălbenuşuri. Puneţi albuşurilela frigider şi preincalziti cuptorul la 170 grade Celsius. Topiţi ciocolată albă la bain marie, amestecândcontinuu cu ajutorul unei spatule.

Puneţi înăuntru crema de brânză nesărată, amestecând uşor până se omogenizează. Daţi deoparte. Adagati gălbenuşurile, amestecaţi. Scoateţi din frigider albuşurile. Cu ajutorul unui mixer, le bateţi pânăobţineţi o spumă tare. Puneţi o treime din albuşuri peste crema de rânză. Amestecaţi. Apoi, pe rând, celelalte două treimi, amestecând treptat până la omogenizare.

Pregătiţi un vas termorezistent, puneţi hârtie pergament pe care o ungeti cu ulei. Turnaţi mixtură. Luaţivasul, ridicaţi-l uşor şi “loviţi-l” de masă de câteva ori, pentru a scoate bulele de aer.

Turnaţi nişte apă fierbinte în tavă cuptorului, puneţi în mijloc vasul vostru. Daţi la cuptor astfel: 15 minute la 170 de grade, 15 minute la 160 de grade şi… închideţi focul, lăsând acolo vasul vostru pentru încă 15 minute.

Scoateţi şi puneţi la răcit. Pudraţi cu zahăr, dacă doriţi, sau presăraţi fulgi de migdale

Loading...