Această fată însărcinată i-a arătat burtica sa. Reacția urangutanului face toți banii!

Urangutanul este un gen de maimuțe care poate fi întâlnit în prezent doar în pădurile tropicale de pe insulele Borneo și Sumatra. Aceste maimuțe sunt cele mai solitare dintre toate primatele mari, iar cele mai multe legături sociale apar între mame și puii acestora, care stau în contact fizic în primele patru luni de viață.

De obicei urangutanii se hrănesc cu fructe, miere și vegetație. Ei sunt unii dintre cele mai inteligente primate și sunt capabili să folosească o varietate de instrumente sofisticate. Este interesant de menționat faptul că ”Urangutan” în limba nativilor din Malaiezia înseamnă ”om de pădure”. Iar următorul video te va convinge că aceste maimuțe sunt foarte umane.

Loading...

În timp ce se plimba prin parcul zoo, această fată însărcinată a observat că un urangutan o privea foarte atent. Însă maimuța nu privea atât fata, câta burtica acesteia. Atunci fata s-a apropiat de maimuță. Pare incredibil, însă urangutanul înțelegea că în interiorul burticii stătea ascunsă o nouă viață și dorea să atingă burtica fetei! Este uimitor să constați că aceste animale pot manifesta sentimente similare cu ale noastre!

Dacă ți-a plăcuta acest video, neapărat distribuie-l pe Facebook prietenilor tăi!

Loading...