„Am 50 de ani, dar arăt de parcă aș avea 35!” Secretul este simplu: aplic masca de aur preparată acasă

„Am 50 de ani, dar arăt de parcă aș avea 35!” Secretul este simplu: aplic masca de aur preparată acasă:

Uneori întâlnești oameni care reușesc să-și ascundă vârsta foarte bine. De obicei, cei care au un aspect plăcut chiar și la o vârstă înaintată au o minte clară și o energie foarte puternică. Este plăcut să vezi o persoană care nu s-a epuizat în zadar, dar a depus efort și fiecare zi o trăiește din plin. Ea trăiește fiecare zi cu demnitate și frumos până la adânci bătrâneți. Probabil, aceasta este fericirea…

Loading...

Întinerire în condiții casnice

Descrierea acestei proceduri simple despre care vom vorbi astăzi mi s-a oferit drept trofeu în urma discuției cu o femeie care a învins vârsta. Ea are deja 84 de ani. Ea arată extraordinar de frumos, este plină de viață, părul îi este alb, dar atât de sănătos și mătăsos. Sunt pur și simplu încântată de aspectul ei exterior.

Această doamnă remarcabilă mi-a spus că ea a început să aplice măști de când avea 25 de ani. Un medic cunoscut i-a recomandat să facă măști cu ghimbir pentru față. Este un produs care „arde”, dar este foarte eficient.

Mască aurie din ghimbir cu turmeric

Ingrediente

Mod de preparare

1. Amestecați rădăcina de ghimbir proaspăt rasă, mierea și turmericul. Aplicați compoziția pe față pentru 10 minute. Dacă aveți senzații de arsuri, să știți că este o mască care încălzește. Datorită efectului de încălzire se îmbunătățește circulația și se netezesc ridurile!

2. Clătiți cu apă caldă. Va fi foarte bine dacă ulterior veți aplica și suc de rodie. Acest fruct conține o mulțime de antioxidanți și acizi de fructe, pielea va deveni foarte fină după aplicarea ei pe față.

Nu este un element obligatoriu, dar este unul suplimentar și care crește acțiunea ghimbirului și a turmericului. Folosiți suc proaspăt de rodie.

Întinerirea în condiții casnice poate fi realizată fără prea mult efort. Să vedem de ce sunt atât de eficiente ingredientele măștii de aur și cum acționează asupra pielii.

Care este secretul măștii de aur făcute acasă?

1. Ghimbir

Ghimbirul redă pielii elasticitate și tonus. Acesta stimulează circulația chiar și în cele mai profunde straturi ale pielii. Fața devine mai sănătoasă și mai luminoasă, iar ridurile se estompează.

Ghimbirul alimentează pielea cu vitamine și îmbunătățește proprietățile de protecție. Pielea nu va fi afectată atât de mult de factorii exteriori, cât și de variațiile de temperatură.

Dacă aveți piele uscată, ghimbirul nu o va usca mai mult. Din contra el poate să o hidrateze profund și să o alimenteze cu microelemente utile.

2. Turmeric

Turmericul conține acid ascorbic. Datorită acțiunii acestuia este stimulată producerea de colagen. De asemenea, conține și niacină, care restabilește celulele deteriorate.

Turmericul face fața mai luminoasă! De asemenea, înălbește petele pigmentare, îngustează porii și face pielea catifelată. Dacă credeți că turmericul va lăsa o nuanță gălbuie, ștergeți fața cu suc de lămâie.

Nuanța de galben va fi îndepărtată și cu suc de rodie. Se recomandă să aplicați această mască seara, iar dimineața nu va fi nici urmă de turmeric.

3. Mierea

Mierea conține polifenoli care încetinesc procesele de oxidare în celule și stopează îmbătrânirea. Zincul din componența sa încetinește îmbătrânirea și înlătură orice inflamații.

Mierea în combinație cu ghimbir și turmeric vă va ajuta atât să înălbiți și să întineriți tenul, cât și să corectați unele defecte (cicatrici). De asemenea, ghimbirul distruge foliculii firelor de păr care sunt în plus pe față.

Întrebări frecvente

1. La ce vârstă poate fi aplicată această mască?

Masca este benefică pentru femeile de orice vârstă, cu cât mai devreme, cu atât mai bine. Dacă această mască va fi făcută de o femeie mai în vârstă, ea va observa mai repede efectul, deoarece timpul și-a lăsat deja amprenta. Pentru femeile mai tinere va avea efect de tonifiere, hidratare și înălbire.

Masca se potrivește pentru femeile cu orice tip de piele, pentru fiecare tip are acțiunea sa vindecătoare.

Loading...