Dacă ai această linie pe mână ești cu adevărat norocos!

Această linie este foarte RARĂ, dar dacă o ai în palmă, nu-ţi mai trebuie NIMIC. Persoanele care o au sunt cele mai NOROCOASE.

Ei o numesc o linie inger, rareori intalnita, iar cei care o au se spune ca sunt intr-adevar norocosi. Se crede ca oamenii care au aceasta linie au un inger pazitor care ii ajuta in situatii dificile.

Loading...

Linia paralela cu linia vietii. Se spune ca oamenii cu linie inger trec cu usurinta de obstacole si au noroc in dragoste si in viata. Această linie foarte rară este numită “Linia Îngerului Păzitor” sau “Linia lui Marte”.

Cine o are, e protejat de un înger păzitor, iar persoanele respective sunt foarte norocoase: supravieţuiesc în caz de accidente sau calamităţi, sunt sănătoase, nu au probleme financiare. Linia Îngerului Păzitor este paralelă cu linia vieţii.

Dacă o aveţi la mâna dreaptă, reprezintă răsplata pentru faptele bune pe care le-aţi făcut. La mâna stângă, reprezintă darul şi protecţia pe care persoana respectivă le-a primit chiar de la naştere.

Se știe că ochii sunt oglinda sufletului, dar foarte puțini oameni cunosc faptul că mâna poate „spune” foarte multe lucruri despre o persoană, ca de exemplu: cât de mult va trăi, câți copii va avea, cum va fi viața ei de-a lungul timpului.

Pentru toate aceste întrebări există câteva răspunsuri pe care le oferă chiar liniile pe care le ai la încheieruta mâinii. Greu de crezut, nu-i așa?

Dacă în trecut cititul în palmă era perceput drept o practică la care foarte mulți aderau, în zilele noastre ea este o pseudoștiință, fiind văzută și ca o superstiție de către cele mai multe persoane.

Cu toate acestea, vei descoperi cât de interesante sunt lucrurile pe care le arată liniile pe care le ai chiar de-a lungul încheieturilor mâinilor. Numărul de linii pe care le aveți acolo poate spune multe lucruri neașteptate despre sănătatea, reproducerea și moștenirea pe care o veți lăsă în urmă.

Cei mai mulți oameni au două sau trei linii, și în cele mai rare cazuri, anumite persoane au patru linii. Se spune că prima linie reprezintă vârsta între 23 și 28 de ani, a doua linie, vârstele de 46-56 de ani, a treia linie arată vârstele de 69 și 84 de ani, iar cea de-a patra, cea mai rară, vârsta peste 84 de ani. Dacă aceste linii sunt lungi, clare și neîntrerupte, vă puteți aștepta la o sănătate bună de-a lungul vieții voastre. Dar dacă liniile sunt superficiale, discontinue sau compuse din lanțuri, puteți întâmpina probleme de sănătate.

În plus, dacă prima linie se învârte spre palmă, aceasta arată anumite probleme legate de reproducere, indiferent dacă persoana este de sex masculin ori feminin. A doua linie reprezintă așteptările legate de bogăție. Dacă este clară, puternică și neîntreruptă, cei care au o astfel de linia se pot aștepta la fericire și prosperitate. Dacă linia nu este clară și se desparte în direcții diferite, este probabil ca persoanele să întâmpine anumite provocări de ordin financiar și să lupte pentru a fi fericiți. A treia linie înseamnă faimă și putere, ceea ce arată influența pe care o vei avea de-a lungul vieții.

Tu câte linii ai la încheietura mâinii tale? Împărășește-ne experiența ta în comentarii!

Loading...