Horoscop Camelia Patrascanu pentru urmatorii 3 ani. Doua zodii vor deveni miliardare! Din 2019 incepe fericirea

Astrologul a anunţat schimbări importante pentru fiecare zodie, schimbări declanşate de câteva tranzile astrale rare.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. BERBEC: Berbecii pot învăţa o abilitate nouă, se pot descurca într-un domeniu nou sau cei care deja sunt foarte pricepuţi într-un domeniu pot căpăta mai multă independenţă şi creativitate în a-şi pune în practică lucrurile pe care le ştiu. Unii pot să înceapă o afacere pe cont propriu pentru că Uranus e chiar în zona banilor la ei

Loading...

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. TAUR: Pentru că au planeta Uranus chiar în zodia lor, se pot schimba la nivel comportamental şi atitudinal, dacă erau rezervaţi faţă de o anumită experienţă de viaţă. Cei care sunt într-o relaţie pot căpăta mai mult aplomb şi mai multă independenţă în relaţie.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. GEMENI: Le poate merge foarte bine în străinătate sau dacă fac afaceri cu străinătatea. Se poate deschide pentru ei o oportunitate extraordinară. Pot testa în perioada asta mai-iulie dacă nu cumva străinătatea nu le oferă o deschidere, o oportunitate. Cei care au probleme de sănătate se pot vindeca prin alte terapii sau tratamente decât au aplicat până acum. Banii le pot veni prin nişte manevre financiare, nu prin muncă.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. RAC: Uranus în Taur le aduce prosperitate prin intermediul unor prieteni, dar și prin activitatea lor, dacă accentuează partea de marketing, de popularizare, de propagandă pe care o fac muncii și serviciilor lor, dar și prin relații. Unii se pot îndrăgosti în mod neașteptat.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. LEU: Sunt într-o dorință de a acapara imaginea publică, de a fi mai vizibili pe piață, de a avea o funcție mai mare, dar nu neapărat și responsabilități mai sufocante. Sunt tentați de proiecte inedite.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. FECIOARĂ: Li se deschid culoare în străinătate sau undeva la nivelurile înalte ale societății, datorită studiilor sau diplomelor pe care le au sau pe care urmează să le dobândească.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. BALANȚĂ: Sunt schimbări legate de relația partenerială. Ritmul casnic li se poate schimba cu totul. Pot descoperi niște lucruri nu foarte bune legate de investițiile partenerului.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. SCORPION: Este un aspect delicat, se schimbă raporturile cu partenerul de viață. E posibil să fie pus în dificultate, să nu-și înțeleagă partenerul de viață, noile gusturi sau noile pasiuni. Ar putea trece printr-un test de fidelitate, de dialog. Alții se pot îndrăgosti și asta le dă peste cap viața.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

În anul 2019, nativii din zodia Săgetător vor învăța să reducă stresul și să se bucure de ceea ce viața are de oferit. Vor trece prin diferite teste, menite să îi facă mai puternici. Săgetătorii vor avea ocazia de a întâmpina noi persoane în viața lor, care cu siguranță le vor îmbunătăți starea de spirit și îi vor ajuta să se dezvolte în plan personal. Este posibil să intervină câteva schimbări în planurile pe care și le fixaseră în anul precedent, însă nu trebuie să se descurajeze. Schimbările trebuie privite ca pe ceva pozitiv, care intervin în viața noastră pentru a ne ajuta să evoluăm.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Nativii din zodia Capricorn este să înceapă anul 2019 cu o oarecare incertitudine în viața acestora din cauza unei decizii care nu a putut fi luată în decembrie 2018. Totuși, în luna februarie aceștia vor lua măsurile necesare în acest sens și lucrurile se vor desfășura normal. Relațiile cu persoane cu o vârstă diferită semnificativ față de aceștia se pot afla într-o zonă de testare pentru o mare parte a acestui an. Pentru cei implicați în relații de dragoste, ei vor învăța cum să treacă peste micile neînțelegeri care se mai arată din când în când. De asemenea, Capricornii vor învăța lecții importante de la cei din jur din luna mai până în august.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativii din zodia Vărsător vor observa încă de la începutul anului 2019 că se simt diferit – cât de diferit depinde de deciziile pe care aceștia le-au luat în ultimii 2 ani. Pentru mulți, finanțele pot fi oarecum neregulate în cea mai mare parte a acestui an, deoarece unii decid că au nevoie de o schimbare în ceea ce privește locul de muncă. Din aprilie până în august aceștia au ocazia de a-și îmbunătăți viața socială: fie își vor extinde grupul de prieteni, fie vor participa la mai multe activități de grup. Dacă își doresc să călătorească, luna noiembrie este cea mai bună în acest sens.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Multe evenimente noi și neobișnuite se pot ivi pentru cei nativii din zodia Pești în anul 2019. Aceștia se vor afla într-o continuă căutare de experiențe noi și doresc să iasă complet din zona lor de confort. De asemenea, este posibil ca Peștii să afișeze chiar și unele tendințe rebele, mai ales dacă alți oameni încearcă să pună în jurul lor diferite restricții, iar în luna iunie va fi cel mai evident acest lucru. Din punct de vedere sentimental, relațiile se vor bucura de pace și armonie. Din luna mai este posibil să își găsească partenerul mult dorit, în cazul în care nu au făcut-o deja. Deciziile importante vor fi luate în lunile august și septembrie.

Loading...