Un bărbat a tăiat niște bucăți de roșie, le-a pus într-un ghiveci și a pus pământ peste ele. A așteptat zece zile să vadă ce se întâmplă, iar acum toți vecinii sunt geloși. Vor și ei să facă asta:

Se știe faptul că imaginația oamenilor pur și simplu nu are limite. Iar dacă știi și câteva lucruri dintr-un anumit domeniu, atunci este foarte ușor să faci un lucru și să îi surprinzi pe ceilalți.

Într-un sezon în care este destul de greu să găsești fructe și legume proaspete, un bărbat a decis să schimbe acest lucru. Sătul de gustul neplăcut al roșiilor de la magazin, acesta a decis să își cultive propriile roșii.

Loading...

Nimic mai simplu! A tăiat câteva felii de roșie, pe care le-a pus în pământ și a udat în fiecare zi ghiveciul și a așteptat să vadă ce se întâmplă.

Nu au trecut decât câteva zile până când a observat câteva plăntuțe care au răsărit. După aceea, le-a pus în alte ghivece, iar după câteva săptămâni, se putea bucura de niște roșii proaspete și gustoase.

Nu trebuie să ai un spațiu prea mare pentru a avea în propria casă mentă, părunjel, mărar ori salată și cu siguranță că te vei bucura de roadele tale.

Loading...